TOPlist

Nubia N3 oficiálně: Obří baterie, 18:9 displej a legendární čipset

Nubia-N3

Společnost Nubia, která patří pod ZTE, představila nový model Nubia N3. Tato novinka se může pochlubit zajímavými specifikacemi, záležet ale bude na ceně, se kterou se Nubia vytasí. Prozatím jen víme, že se začne prodávat na konci března v domovské Číně, cena je neznámá.

Telefon Nubia N3 oficiálně představen

Displej této novinky má velikost 5,99″, jde o IPS panel s FullHD+ rozlišením, to zároveň značí, že má poměr stran 18:9. O výkon se stará dnes již legendární procesor Snapdragon 625, což je sice ověřená kvalita, jenže přeci jen už je dávno překonána několika novějšími generacemi. Dokonce i Xiaomi už ve svých nových Redmi telefonech použilo novější generaci z této řady.

zte nubia n3

O čipsetu Snapdragon 625 ale víme, že je hodně úsporný, to když se spojí s obří 5 000 mAh baterií, tak zde máme telefon, který se výdrží může řadit k těm nejlepším telefonům. Potěší také podpora 18W rychlého nabíjení. I další specifikace nejsou k zahození. Má 4 GB RAM, 64 GB vnitřní paměti, podporuje microSD karty. Rovnou z krabice běží na Androidu 7.1, představena byla verze v Číně, takže bude mít i nadstavbu. Pokud se ale dostane do Evropy, tak by podle dřívějšího prohlášení společnosti Nubia měl nabízet čistou verzi Androidu.

nubia n3 cena

Na zadní straně je duální fotoaparát, o kterém ale nejsou momentálně k dispozici informace. Přední selfie kamera má 16 MPx, Na zádech jde také vidět čtečka otisků prstů. Do prodeje jde v Číně tento telefon již 24. března, cena prozatím nebyla zveřejněna.

Jak se vám líbí Nubia N3?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)