Samsung ukázal několik novinek pro hodinky Gear S3

hodinky Gear S3

Společnost Samsung ještě předtím, než oficiálně ukáže vlajkový model Galaxy S8, se rozhodla vrátit k elektronice na ruku. Představila nové řemínky a barevné varianty pro chytré hodinky Gear S3.

Novinky pro hodinky Gear S3 se inspirovaly ve Švýcarsku

Veletrh Baselworld je pro výrobce hodinek něco podobného jako MWC pro telefony, nebo E3 pro herní společnosti. A právě na tomto veletrhu Samsung ukázal novinky pro Gear S3, které vyrobily podle tradičního švýcarského designu.

„Uvědomujeme si, že hodinky neslouží pouze ke sledování času, ale že jsou také výrazem osobního stylu,“ uvedla Younghee Lee, výkonná viceprezidentka divize Mobile Communications společnosti Samsung Electronics.

Ukázalo se také několik konceptů, ať už je to Gear S3 jako kapesní hodinky, nebo třeba hodinky s novými materiály, povrchovými úpravami a barevnými variantami. Hodinky Samsung Gear S3 splňují požadavky vojenských standardů, mají vestavěný reproduktor, GPS atd. Více o těchto hodinkách si můžete přečíst v naší recenzi.

Který koncept hodinek Gear S3 se vám líbí nejvíce? Dokázali byste si představit chytré kapesní hodinky?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)