Novinka Xiaomi Redmi 4A Global včetně českého LTE konečně v prodeji. Kde nakoupit nejlevněji?

Redmi 4A

Komerční článek

Očekávaný hit střední třídy Xiaomi Redmi 4A s přívlastkem Global konečně dorazil do českých obchodů. Nabízí rozumnou výbavu, elegantní konstrukci, podporu českého LTE na frekvencích 800 a 900 Mhz a hlavně nízkou cenu.

06

Xiaomi Redmi 4A Global disponuje výkonným procesorem Snapdragon 425 s frekvencí 1.4 Ghz, který zajišťuje plynulý chod systému za každých okolností. Díky grafickému čipu Adreno 308 si zahrajete Vaše oblíbené hry s výbornou kvalitou obrazu. Operační systém Android 6.0 s uživatelskou nadstavbou MIUI 8 kompletně v češtině slibuje perfektní zabezpečení Vašich dat, moderní design a užitečné aplikace. O dlouhou výdrž se postará baterie s kapacitou 3120 mAh. 10

Kapacitní 5.0″ IPS displej se zakřivením 2.5D a HD rozlišením 1280×720 pixelů poskytuje realistický zážitek, syté a věrné barvy. Obraz je dokonale ostrý a jasný, což vám zdvojnásobí zážitek při sledování filmů nebo obrázků. Tento moderní displej zaručuje bezproblémovou čitelnost na přímém slunci, která je u přenosných zařízení stále důležitější. Redmi 4A

Hlavní 13 MPx fotoaparát umí zaostřit scénu mrknutím oka díky fázovému ostření. Přední 5 Mpx fotoaparát šikovně poslouží pro vaše selfies nebo videohovory.

Novinku Xiaomi Redmi 4A Global můžete zakoupit za akční cenu 3290 Kč v obchodě Beryko.cz s dopravou a dárkem v hodnotě 250 Kč zdarma. Skladem jsou obě barevné varianty.

8 důvodů, proč zvolit Xiaomi Redmi 4A Global?

  •  Nízká cena 3290 Kč
  • Podpora českých LTE frekvencí včetně 800 a 900 Mhz
  • Android 6.0 s MIUI V8 kompletně v češtině
  • 2GB RAM / 16GB ROM
  • Dual Sim
  • Dlouhá výdrž baterie s kapacitou 3120 Mah
  • 5.0″ IPS HD displej se zakřivením 2.5D
  • Elegantní konstrukce s lesklou strukturou

S nákupem doporučujeme neotálet, protože se jedná o velmi omezenou akci.

Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (19)