TOPlist

Nová OnePlus 5 aktualizace přináší důležité opravy i nové funkce

oneplus 5 aktualizace

Nová OnePlus 5 aktualizace bude patřit k těm největším, které jsme zatím mohli vidět. Přináší několik důležitých oprav u zvuku a také přináší zajímavé novinky.

OnePlus 5 aktualizace vyjde v následujících dnech

Aktualizace OxygenOS 4.5.7 pro OnePlus 5 patří zatím k těm největším aktualizacím, které čínská společnost připravila. Hlavní novou funkcí je podpora elektronické stabilizace obrazu i při nahrávání videa ve 4K rozlišení. Dále se přidává nový OnePlus Slate font. Aktualizace také přináší novou úroveň opravy zabezpečení Androidu, a to z 1. července 2017.

Dále se má opět vylepšit Wi-Fi signál, se kterým mají někteří majitelé již od začátku problém. Pravidelně byl ale pomocí aktualizací vylepšován. Výdrž baterie by také měla být nyní ještě lepší, alespoň podle spekulací a prohlašení společnosti OnePlus.

oneplus 5 recenze

Dále se opravily chyby hlavně se zvukem, a to například občasné přehrání zvuku přes reproduktor, když jsou zapojená sluchátka a hlavně by se konečně měly opravit kanály při nahrávání videa. Ty byly z nějakého důvodu přehozené, jak jsme dříve informovali.

Na samotné zhodnocení aktualizaci si však ještě pár dní musíme počkat. OxygenOS 4.5.7 se postupně od dnešního dne uvolňuje, prozatím jsme aktualizaci ještě nedostali, měla by ale přijít v následujících dnech.

[aps_product_sz id=“443430″]

Chyběla vám podpora EIS u 4K nahrávání?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)