TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #119: Notifikační dioda a sociální sítě na jednom místě

NEJNOVĚJŠÍ APLIKACE

Pondělní ráno opět klepe na dveře a s ním pravidelný nášup čerstvých aplikací z Google Play. Tento týden můžete dát šanci aplikaci Flyperlink, která spolehlivě otevře a uchová jakýkoli odkaz za pomocí bublin na obrazovce, a díky FileSpace možná vyměníte svého dosavadního správce souborů. Netradiční aplikace nLight se postará o změnu barvy notifikační diody na základě klíčových slov a s All In One Social Media nacpete vaše oblíbené sociální sítě do jednoho přehledného pytle.

Flyperlink pohodlně otevře odkazy a schová je do bublin

Flyperlink je zajímavý prohlížeč, který podobně jako Pintasking využívá známých „plovoucích“ bublin z Facebook Messengeru. Po nainstalovaní aplikace Flyperlink budete schopni prohlížet a uchovávat jakékoli odkazy přímo v aplikaci – odkazy s patřičným logem budou uschovány v bublinách na vaší obrazovce, které můžete libovolně přesouvat nebo do nich nakouknout. Až odkaz nebudete potřebovat, jednoduše bublinu zahodíte. Přímo v aplikaci rovněž naleznete historii.

Flyperlink
Flyperlink

All In One Social Media – sociální sítě na jednom místě

Spousta sociálních sítí a každá má svou aplikaci, která zabírá prostor v telefonu a na pozadí ukusuje procenta baterie. Spolu s obstojným vzhledem a použitelností mobilního rozhraní sociálních sítí vznikla aplikace Social Media, jež vám umožní mít známé sociální sítě pěkně pohromadě na jednom místě. Aplikace zvládne Facebook, Twitter, Instagram nebo Linkedin či Vine. Koncept aplikace má velký potenciál, v případě All In One Social Media však prohlížení narušují výrazné reklamy.

All In One Social Media "Fast"
All In One Social Media "Fast"

[alert-announce]Pozor: Aplikace slouží jako obal mobilního rozhraní sociálních sítí[/alert-announce]

FileSpace se postará o vaše soubory

Než najdete aplikaci pro správu souborů ve vašem Androidu, která vám bude skutečně sedět a splní všechny vaše požadavky, chce to trochu hledání. Za vyzkoušení stojí nová aplikace FileSpace v Material designu, která nabídne klasické funkce, obstojný vestavěný přehrávač hudby a přehledné rozhraní. Líbilo se nám procentuální informace, kolik paměti je v telefonu obsazeno, zajímavá je i podpora všech verzí Androidu počínaje 2.3.3 a kompatibilita obsaženého přehrávače s Android Wear.

File Manager FS 📂 FileSpace s
File Manager FS 📂 FileSpace s

S nLight jednoduše změníte barvu diody

Netradiční aplikace pro změnu barvy notifikační diody se neřídí podle nastavení jednotlivých aplikací – jako ukazatel pro změnu barvy jí slouží klíčová slova. Například pokud chcete mít upozornění na zprávu od vašeho partnera vždy červené, stačí použít jeho nebo její jméno a nLight zařídí zbytek – nezáleží, jestli vám polovička napíše z WhatsAppu, Facebook Messengeru nebo zmeškáte hovor. Notifikace budou zkrátka vždy červené. Nastavit lze širokou škálu barev a klíčová slova lze využívat různými způsoby.

nLight
nLight

[alert-success]Tip: Klíčová slova lze nastavit i pro jednotlivé aplikace[/alert-success]

Zaujala vás některá z nových aplikací?

Další nové aplikace z Google Play

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)