TOPlist

Mobilní hra South Park konečně příští týden vychází

mobilní hra South Park

Mobilní hra South Park: Phone Destroyer se představila již v červnu tohoto roku. Od té doby byla dostupná pro několik trhů, kde se testovala. Nyní ale konečně Ubisoft oznámil, kdy se hra oficiálně spustí na Androidu i iOS.

Nová mobilní hra South Park vychází 9. listopadu

Podle vývojářů je tato nová South Park hra o sbírání karet a soubojích s jinými hráči. A to s celou řadou ikonických postav a také humoru South Parku. Momentálně je ve hře více než 80 karet, které se postupným hraním můžou vylepšovat.

6 Minutes of New South Park: Phone Destroyer Gameplay

6 Minutes of New South Park: Phone Destroyer Gameplay

Ve hře je také příběh, který vznikl ve spolupráci přímo se South Park Digital Studios. Podobnou spolupráci vznikla i konzolová a PC hra, která vyšla před několika dny. I v mobilní hře hrajete jako úplně nová postava. Tu si budete moct upravit zcela podle vlastních představ. Momentálně se do hry můžete registrovat na Google Play, odměnou pak bude speciální oblek pro vaši postavu. Příští týden se pak hra spouští a půjde zdarma stáhnout.

South Park: Phone Destroyer™
South Park: Phone Destroyer™

Těšíte se na novou mobilní hru South Park?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)