První majitelé Xiaomi telefonů můžou stahovat MIUI9

Nadstavba MIUI9

Xiaomi nedávno oznámilo novou verzi MIUI9, která bude postupně dostupná na většinu zařízení od této čínské značky. Nyní je první veřejná verze dostupná pro majitele telefonů Mi6 a Redmi Note 4/4X.

MIUI9 přináší několik novinek pro většinu telefonů

Nadstavba MIUI bude dostupná na většinu Xiaomi telefonů, i díky tomu je aktualizace rozdělena na několik částí. Teď se dostalo na první část, kdy se dá stáhnout nová verze pro Xiaomi Mi6, Redmi Note 4 (Qualcomm verze) a také Redmi Note 4X. Odkazy na stažení se dají najít na oficiálním fóru miui.com.

Aktualizace MIUI 9 má mít rychlejší spouštění aplikací, nové animace s ikonkami, rozdělení obrazovky jako u Androidu 7. V globální verzi chybí několik novinek, které se oznámili v Číně před několika týdny. Týkají se chytrého asistenta a launcheru, který měl nabízet aplikace ke spuštění podle toho, co zrovna děláte. Tyto věci jsou dostupné prozatím pouze v čínské verzi.

Pro majitele Redmi Note 4 se jedná o další velkou aktualizace, zrovna před několika dny totiž začala pro tento oblíbený telefon vycházet aktualizace na Android 7 Nougat.

[aps_product_sz id=“410700″]

Xiaomi výrobky koupíte na Beryko.cz.

Těšíte se na novou verzi MIUI?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)