Dva displeje i fotoaparáty? To je nové Meizu Pro 7

Meizu pro 7

Nově představené telefony Meizu Pro 7 a Pro 7 Plus patří k těm nejvíce zajímavým zařízením, které byly letos představeny. A to díky druhému displeji, který najdeme na zádech telefonu. Pojďme se na telefony podívat blíže.

Meizu Pro 7 má sekundární 1,9” Super AMOLED displej

Telefony s duálním displejem už jsme tady měli, například u telefonů LG V10 nebo HTC U Ultra, kde byl malý sekundární displej na přední straně. Ještě dříve tu byl legendární YotaPhone, který nabízel druhý e-ink displej na zádech. Představený Meizu Pro 7 má na zádech 1,9” velký Super AMOLED displej. Ten se dá například využít k notifikacím, přehrávání hudby, nebo pořizování selfie fotek.

Meizu-PRO-7

Další odlišnost si Meizu připravila rovněž na záda telefonu, která jsou kovová, ale zároveň mají broušený povrch, což už se dnes moc nevidí. Na zadní straně nesmíme také zapomenout na duální fotoaparát, oba mají 12 MPx. Telefon přichází v několika barevných variantách, včetně červené nebo zlaté.

Co se týče displejů, tak Pro 7 má 5,2″ Super AMOLED displej, Pro 7 Plus pak nabízí 5,7” velký displej, rovněž jde o Super AMOLED. O výkon se bude starat procesor Helio X30, akorát Pro 7 se 4GB RAM a 64GB pamětí bude mít Helio P25. U zbytku je pak Helio X30 a až 6GB RAM a 128 GB úložiště.

Tím ale odlišnosti nekončí, samozřejmostí je jiná kapacita baterie. U menšího modelu je to 3000 mAh s podporou rychlého nabíjení mCharge 3.0, Plus verze má pak 3500 mAh s podporou mCharge 4.0. Zároveň je v obou telefonech speciální audio čip pro lepší hudební přednes. Oba telefony běží na Androidu 7 s nadstavbou Flyme 6. Cena začíná v Číně na částce 2880 CNY, což je po přepočtu bez DPH zhruba 9 500 Kč. Nejlepší Pro 7 Plus se 6GB RAM a 128GB pamětí pak stojí 4080 CNY, což je v přepočtu zhruba 13 400 Kč.

Jak se vám líbí duální Meizu Pro 7? Využili byste duální displej?

Zdroj: gizmochina.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)