TOPlist

Android verze Super Mario Run vyjde již brzy. Kdy přesně?

super mario run

Tři měsíce poté, co způsobil Super Mario Run rozruch na iOS, konečně víme, kdy se dočkáme i na Androidu. Nintendo potvrdilo na sociální síti Twitter, že do obchodu Google Play se hra dostane někdy během března 2017.

Na Super Mario Run si ještě pár týdnů počkáme

Už je to trochu delší čekaní, obzvlášť pro všechny fanoušky Nintenda, kteří mají Android zařízení. V polovině prosince vyšla hra na iOS a během prvních čtyř dnů byla stažena na více než 40 milionů zařízení. Nedá se asi očekávat podobný úspěch jako u Pokémon GO, ale i tak si určitě Nintendo připíše další úspěšnou mobilní hru. Spuštění na Androidu zvýší čísla o hodně.

https://youtu.be/QCfpq-grEII

Ve hře samotné ovládáte nejen Maria, ale i jiné postavy z tohoto světa jako je třeba princezna Peach. Oproti klasickým Mario hrám zde běžíte automaticky. Po svém spuštění si hra prošla menší kauzou, kdy se ze začátku hra tváří, že je zdarma. To ale platí pouze pro část hry, zbytek se musí odemknout za 10 dolarů, což je zhruba 250 Kč. Do Super Mario Run už se dá předběžně registrovat na Google Play, jakmile bude hra spuštěna, přijde vám upozornění.

Super Mario Run
Super Mario Run

Nejedná se ale o poslední hru, kterou na Android chystá Nintendo. Již 2. února vychází oblíbená tahová fantasy hra Fire Emblem: Heroes. Dále by se brzy na telefonech měla objevit i hra ze série Animal Crossing, což je taková verze The Sims od Nintenda.

Těšíte se na Super Mario Run? Co říkáte na odemknutí za cenu desíti dolarů?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)