LG V10 dostává v ČR aktualizaci na Android 6.0 Marshmallow

LG V10 titul

Android 6.0 Marshmallow se zatím žádného masového rozšíření nedočkal, zdá se však, že se zatím stále ještě nejnovější verzi operačního systému se zeleným robotem v čele začíná blýskat na lepší časy. Za uplynulý měsíc se Marshmallow dostal například do oblíbeného telefonu Lenovo A7000, povedeného obra Huawei Mate 7 a na palubě jej budou mít také všechny telefony někdejší Motoroly, které se pod vlajkou Lenova vrací na náš trh. Dalším telefonem, který se nově může pochlubit Androidem 6.0 na palubě, je pak LG V10 se dvěma displeji.

Tuzemské zastoupení společnosti LG nám potvrdilo, že je firmware s označením V20a již dostupný pro na našem trhu prodávaný model LG V10 H960A. Nejedná se však o OTA aktualizaci a ke stažení nového firmwaru tak musíte využít služby programu pro PC LG Bridge. Náš čtenář nám navíc zaslal screenshot právě z LG Bridge, kde si můžete přečíst jaká vylepšení aktualizace přináší. Jak je na screenshotu vidět, nová verze Androidu není jedinou novinkou a změn se dočkala i nadstavba LG UX. Například heslo Knock Code nově vyžaduje 6 poklepání namísto původních 4 a oznámení se zobrazují v horním displeji tak, aby nezabírala místo na hlavní obrazovce.

LG V10 aktualizace

Dorazil už Android 6.0 Marshmallow i na vaše LG V10?

Za upozornění na aktualizaci i screenshot děkujeme našemu čtenáři.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)