TOPlist

LG G5 bude zvučný. O kvalitu zvuku se postará Bang & Olufsen

LG G5 – Bang a Olufsen – náhleďák

LG včera oznámilo, že jeho nejnovější vlajková loď, LG G5, dostane do vínku kvalitní ozvučení. Na vývoji zvukového softwaru se totiž podílí společnost B & O Play, tedy dceřiná firma dánské společnosti Bang & Olufsen, mezinárodně známé především pro své audiovizuální produkty.

V tuto chvíli nemůže LG poskytnout mnoho informací, protože model LG G5 bude teprve v neděli představen, ale uvedlo, že úzce spolupracovalo právě s B & O Play, aby měli budoucí uživatelé LG G5 ten nejlepší možný zvukový zážitek.

LG G5 official-teaser-image-plus-alleged-real-photos

Kromě vylepšeného audiosystému, by G5 měl nabídnout i procesor Snapdragon 820, QuadHD 5,5″ displej a duální zadní kameru. O přesných informacích, parametrech a nových funkcích vás samozřejmě budeme informovat ihned po představení tohoto modelu. Svět Androida bude na místě konání MWC sledovat veškeré dění a tak vám budeme moci přinést první pohled na nový model ihned po jeho uvedení.

Na otestování opravdové kvality zvuku si budeme muset ještě chviličku počkat, rozhodně se ale již nyní těšíme, až nám smartphone LG G5 přistane v redakci na recenzi.

Zdroj: PhA.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)