Google vydal aplikaci Just a Line: Kreslete jednoduše v prostoru kolem vás

just a line arcore google

Google opět přetvořil jeden ze svých experimentů do plnohodnotné aplikace. Tentokrát s názvem Just a Line. Zajímavé je u této aplikace to, že jde o jednu z prvních, která podporuje rozšířenou realitu ARCore. Pomocí této aplikace můžete malovat v 3D prostoru kolem sebe.

Just a Line nabízí malování v prostoru

Podobně jako to nabízí různé aplikace pro virtuální realitu, i zde v Just a Line půjde kreslit všude kolem sebe. Akorát se přitom využívá obrazovka telefonu. Díky využití ARCore zůstávají kresby na místě, takže můžete například nakreslit dům, přesunete se o tři kroky a vidíte ho stále na stejném místě, akorát pod úplně jiným úhlem.

Make simple drawings in AR with Just a Line

Make simple drawings in AR with Just a Line

Prozatím je podporována jen jednoduchá bílá čára. Své výtvory můžete i nahrávat a následně rychle sdílet jako video. Aplikace je zdarma dostupná na Google Play pro telefony, které podporují technologii ARCore. Pokud by vám instalace nefungovala, můžete rovněž využít APKMirror.com.

Just a Line - Draw Anywhere, with AR
Just a Line - Draw Anywhere, with AR

Těšíte se na aplikace a hry s podporou rozšířené reality ARCore?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)