Stáhněte si betu aplikace Instagram a zkuste podporu více účtů

instagram beta

Všechny masově rozšířené sociální sítě jsou uzpůsobeny pro uživatele s více účty. Instagram je však stále problémem a nemožnost přepínat mezi profily činilo problémy nejen marketérům, ale například uživatelům využívající více účtů najednou, ať už sdílené mezi kamarády nebo rodinou. Před časem se v nové beta aplikaci Instagramu podpora pro více účtů objevila, brzy však zase zmizela. Nyní je zpět a vypadá to, že nová verze Instagramu je na blízku.

Stáhněte si beta Instagram s funkcemi navíc

Podpora pro více souběžných účtů a přepínání mezi nimi bylo trnem v oku mnoha uživatelů. V privátní beta aplikaci Instagramu se nová funkce objevila už v listopadu, po malé chvíli však zmizela. Instagram se nechal slyšet, že podpora pro více aktivních účtů ještě nebyla zcela připravená – po několika měsících je funkce zpět. Pokud využíváte klasickou verzi Instagramu, žádné nové funkce jste prozatím zaregistrovat nemohli. Úpravy se zatím týkají pouze beta aplikace Instagramu, která je dostupná pro testery na Google Play.

Instagram

Jak se stát beta testerem?

  • Mějte ve svém zařízení nainstalovanou oficiální verzi aplikace Instagram.
  • Přejděte na tuto stránku Google Play.
  • Staňte se beta testerem kliknutím na příslušné tlačítko.
  • Přihlášení k testování bylo úspěšné, pokud je na stránce napsáno, že jste nyní testerem aplikace.
  • Následně obdržíte update aplikace – bude se jednat o zmiňovanou betu.

Obdržení aktualizace chvíli trvá

Nezapomeňte, že pro obdržení Instagram beta musí být shodný Google účet, přes který jste potvrdili beta testování s účtem v telefonu, přes který byla oficiální aplikace instalována. Update obdržíte prostřednictvím klasické aktualizace – nemějte strach, pokud si dá Instagram na čas – celý proces může trvat i několik hodin. Rady ve skupině pro beta testování rovněž doporučují telefon restartovat.

Edit: Naši všímavý čtenáři vypozorovali, že získat v beta aplikaci podporou více účtů je sázka do loterie – některé updaty funkci obsahují, jiné nikoliv. I tak se však můžete zúčastnit beta testování a být o krok napřed.

Instagram
Instagram

Zdroj: Ubergizmo, Google Play

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)