Huawei otevírá první zákaznické centrum v ČR

Zakaznicke centrum

Společnost Huawei otevírá na Národní třídě v Praze první zákaznické centrum v ČR. Dostali jsme se tak na seznam několika zemí v Evropě, kde podobná centra již existují. Kromě odborné konzultace, možností vyzkoušení zařízení, nabídne také třeba servis.

Zákaznické centrum Huawei se nachází v OC Quadrio

Nové zákaznické centrum můžete najít v prostorách obchodního centra Quadrio v Praze na Národní třídě. Otevřeno bude 7 dní v týdnů, a to vždy od 8:00 do 21:00, výjimkou jsou víkendy, kdy se otevírá v 9:00.

„Huawei se chce co nejvíce přiblížit koncovým zákazníkům a poskytnout jim ty nejkvalitnější služby, které jsou v našich silách. Obchodní centrum Quadrio na Národní třídě v Praze nám právě tuto možnost poskytuje. Vzhledem k tomu, že se jedná o vysoce navštěvované místo na stanici metra, nabízí výborný potenciál k tomu, abychom vyšli vstříc co největšímu počtu našich zákazníků,“ napsal k otevření centra výkonný ředitel Huawei Czech Radoslaw Kedzia.

Návštěvníci si můžou na místě prohlédnout a vyzkoušet široký sortiment zařízení Huawei, od chytrých telefonů, včetně modelu P10, přes chytré hodinky, až po příslušenství. Samozřejmě tyto věci jdou rovnou v centru zakoupit. Nechybí také servis nebo konzultace s odborným personálem. Dále se na prodejně dá pojistit zařízení a také jsou k dispozici gravírovací služby pro personalizaci telefonu.

Půjdete se podívat do tohoto zákaznického centra Huawei?

Zdroj: TZ.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)