Podle DxOMark fotí Huawei Mate 10 Pro lépe než iPhone 8 nebo Note 8

mate-10-pro-fotoaparat

DxO Mark hodně výrobců považuje za důležitý, častokrát hodnocení z tohoto žebříčku můžeme vidět při představení telefonů. Do představení modelu Mate 10 Pro vedl s poměrně velkým náskokem Google Pixel 2. Nyní ale překvapila novinka od Huaweie, která obdržela hodnocení 97 a zařadila se kvalitou fotoaparátu pouze jen bod za novinkou od Googlu.

U nahrávání videa Mate 10 Pro trochu zaostává

Hodnocení DxO Mark se rozděluje na několik kategorií, ze kterých pak vzniknou dvě s větší váhou, a to pro fotografování a nahrávání videa. Zde obdržel Mate 10 Pro za fotografování plných 100 bodů, což je ještě více než Pixel 2, který obdržel 99 bodů. Kde nový model od Huaweie trochu pokulhává, je nahrávání videa.

huawei mate 10 pro dxomark

Za video obdržel Huawei hodnocení 91, kde už je vidět větší rozdíl oproti Pixelu 2, který obdržel 96 bodů. I proto ve výsledku je na tom Pixel 2 lépe. Bude rozhodně zajímavé, jak fotoaparát dopadne i v naší recenzi, kterou si budete moct již zanedlouho přečíst na našem webu.

[aps_product_sz id=“453297″]

Co říkáte na DxO Mark hodnocení Mate 10 Pro?

Zdroj: androidcentral.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)