Huawei neuhlídal ceny svých vlajkových modelů. Vyrovnají se Galaxy S9

huawei p20 ceny vlajkovych modelu

Huawei představuje své vlajkové modely již za týden. V podstatě ale už dnes známe všechny dostupné detaily o Huawei P20 i Huawei P20 Pro. A to včetně ceny těchto vlajkových modelů, která se dnes dostala na internet. Základní verze P20 bude stát 679 EUR, větší a vybavenější P20 Pro pak bude stát 899 EUR, což je zhruba stejně jako Samsung Galaxy S9.

Ceny vlajkových modelů Huawei se dostaly na internet

Během uplynulých týdnů už jsme mohli vidět mnoho úniků a informací k novým telefonům Huawei P20 a P20 Pro. Dokonce i levnější verze Huawei P20 Lite byla oficiálně představena. Jedna z posledních informací, kterou jsme tak neměli k dispozici, jsou zprávy ohledně ceny.

huawei p20 pro cena

Roland Quandt zveřejnil ve svém tweetu informace o evropských cenách. Zajímavá je také informace, že Evropa by měla obdržet pouze jednu variantu pamětí. Huawei P20 by se měl prodávat se 4GB RAM a 128 GB úložištěm. A to za cenu 679 EUR, v přepočtu tak cca 17 300 Kč. Huawei P20 Pro by měl být dostupný s 6GB RAM a 128 GB vnitřní pamětí za cenu 899 EUR, to je cca 23 tisíc Kč. Půjde tak o přímou konkurenci ke Galaxy S9.

Kromě výřezu v displeji, bude zajímavostí u P20 Pro i zadní strana, která nabídne rovnou tři fotoaparáty. Ve zbylých parametrech pak bude mít hodně blízko k Huawei Mate 10, takže čipset Kirin 970, baterie o kapacitě 4 000 mAh. Ale také pravděpodobně bude chybět slot na microSD karty i 3,5mm audio konektor. Kompletního odhalení obou telefonů se dočkáme 27. března.

Co říkáte na cenu chystaných vlajkových modelů Huawei?

Zdroj: theverge.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)