TOPlist

Honor V8 Max: obr s 6,6″ QHD displejem a špičkovou výbavou prozrazen

Huawei Honor V8 with Dual Lens Camera and 2K QHD Display Officially Launched

Pro řadu našich pravidelných čtenářů jistě velmi dobře známý čínský certifikační úřad TENAA, který stojí za předčasným odhalením nejednoho telefonu. Přednedávnem byly jeho prostřednictvím odhaleny například specifikace očekávaného telefonu Honor 8. Tento, poměrně spolehlivý, zdroj pak nově odhaluje další přístroj ze stejné stáje a sice Honor V8 Max – obřího příbuzného již představeného Honoru V8.

Dočkají se příznivci velkých a vybavených telefonů?

V současnosti na trhu nenaleznete příliš telefonů s opravdu velkou úhlopříčkou nad 6″ a špičkovou výbavou. Pokud podobný telefon sháníte i vy, zbystřete, Honor V8 Max by totiž pro vás mohl být to pravé. Dle TENAA by měl přístroj disponovat displejem o úhlopříčce 6,6″, který díky QHD rozlišení nabídne jemnost obrazu 445 ppi. Ani další výbava nezní vůbec zle. V útrobách telefonu by se měl nalézat chipset Kirin 955, který sice na absolutní současnou špičku nemá, nicméně jen s obtížemi si dokážeme představit, že by měl někoho jeho výkon brzdit. Operační paměť by dle TENAA měla mít kapacitu 3 GB a interní úložiště údajně nabídne 32 GB rozšířitelných o microSD paměťové karty.

Honor V8 Max 1

Je trochu škoda, že oproti již zmíněnému Honor V8 jeho větší příbuzný pravděpodobně nedostane primární fotoaparát se dvěma čočkami, ale pouze obyčejný snímač s rozlišením 13 MPx. Ten na přední straně doplňuje 8MPx kamerka. Co se fyzických parametrů týče, telefon by měl mít rozměry 178,8 x 90,9 x 7,2 mm a hmotnost by měla dosáhnout 219 gramů. Výrobce pak do tohoto těla vložil baterii s kapacitou 4 400 mAh. Certifikační úřad dále prozradil použití kovové konstrukce a čtečky otisků prstů.

Honor V8 Max 2

Aktuálně není známo, kdy by telefon měl být představen či za jakou cenu by se měl prodávat. Dle prvních informací však Honor V8 Max rozhodně vypadá velmi zajímavě.

Uvítali byste Honor V8 Max na našem trhu?

Zdroj: GSMArena.com.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)