Honor Band A2 je nový a značně vylepšený fitness náramek

Honor Band A2

Kromě telefonu Honor 6A, také společnost ukázala nový fitness náramek Honor Band A2, který přináší několik větších vylepšení oproti první verzi. Pojďme se na ně podívat.

Honor Band A2 dostává displej

Nový fitness tracker od Honoru má tři velké novinky. Tou první je 0,76“ velký OLED displej. Dále má nově snímač tepové frekvence a také splňuje certifikaci IP67, takže je odolný proti vodě a prachu. Náramek má podobné funkce, jako konkurenční výrobky. Sleduje vaše kroky, spánek, cvičení, upozorňuje, když se příliš dlouho nehýbete apod.

Díky přidání malého displeje, navíc nově uvidíte notifikace. Ukazovat bude náramek přímo textové zprávy nebo jména volajících, přímo z náramku se pak dá volání odmítnout nebo umlčet. Baterie v náramku má kapacitu 95 mAh, pro srovnání například takový Xiaomi Mi Band 2 má 70 mAh. Vydržet by na jedno nabití měl až 9 dní.

V Číně jde náramek do prodeje v červnu, a to v přepočtu za 700 Kč bez DPH. Dostupný bude v černé, zelené, bílé a červené barvě. Prozatím není jasné, jestli se náramek bude dovážet i do Evropy.

Jak se vám líbí nový náramek od Honoru? Může zatopit Mi Bandu 2 od Xiaomi?

Zdroj: phandroid.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (13)