TOPlist

Telefon Honor 9 se představí již příští týden

telefon honor 9

Minulý týden jsme se dočkali prvního propagačního plakátu, který lákal na odhalení novinek společnosti Honor. Nyní už víme přesně, o které novinky se bude jednat. Představí se telefon Honor 9.

Telefon Honor 9 přijde v několika barvách

Podobně jako Huawei P10, i Honor 9 přijde v mnoha barevných provedeních. Na oficiálním plakátu, který společnost k představení ukázala, mimo jiné stojí „nádherný a barevný“. Z uniknutých fotografií jsme mohli vidět telefon v černé, modré, světlé modré, žluté, bílé nebo šedé barvě. Vybrat by si tak měl opravdu každý.

Honor-9-promotional-poster-840×1200

Oficiální oznámení se tradičně nejprve uskuteční v Číně, a to 12. června. Na oficiální uvedení v Evropě však dlouho čekat nebudeme, Honor plánuje akci v Berlíně už 27. června. I když telefon ještě nebyl oficiálně odhalen, v zahraničních webech už mají celkem přesnou představu toho, co v telefonu najdeme.

Displej by měl mít velikost 5,15 palce a Full HD rozlišení. O výkon se bude starat Kirin 960, k dispozici bude 4 nebo 6 GB RAM. Úložiště pravděpodobně bude jen ve verzi 64 GB, avšak půjde rozšířit pomocí microSD karet. Nezapomnělo se ani na duální fotoaparát s 20 a 12 MPx, baterie by měla mít kapacitu 3 100 mAh. Čtečka otisků prstů by se měla přesunout na přední stranu pod displej. Ještě jednou upozorníme, že se jedná o spekulace ze zahraničí a ve finále se můžou parametry telefonu lišit.

Těšíte se na telefon Honor 9?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)