Honor 9 Lite se odhalí těsně před Vánoci. Jaké bude mít parametry?

honor 9 lite predstaveni

Společnost Honor rozeslala novinářům v Asii pozvánky na 21. prosince. To je datum, kdy se v Číně odhalí nový model Honor 9 Lite. Tato novinka by opět měla přinést displej s poměrem stran 18:9 a také Android 8 Oreo rovnou z krabice. Jaké jsou další parametry?

Honor 9 Lite nabídne i čtyři fotoaparáty

Popravdě musíme říct, že se v posledních modelech střední třídy Huawei a Honor začínáme tak trochu ztrácet. Není vždy zcela jasné, jestli se jedná o úplně nový model, nebo jen přestrojení s jiným názvem, které je určené na jiný trh. Tentokrát má hlavní roli Honor 9 Lite. Ten nabídne 5,65 palců velký displej s FullHD+ rozlišením a poměrem stran 18:9. Další informace už jsou prozatím čistě spekulativní. O výkon by se měl starat Kirin 659, který doplňuje 4GB RAM a 32 GB nebo 64 GB úložiště, které má jít rozšířit pomocí microSD karet.

honor 9 lite

Na zadní straně se nachází duální fotoaparát, který má mít 13 a 2 MPx. Stejný počet fotoaparátů i megapixelů nalezneme i na přední straně v podobě duální selfie kamery. Očekávat se ale dá, že snímače budou horší než u hlavního fotoaparátu. Zadní strana by také měla nabídnout čtečku otisků prstů. Baterie by měla mít kapacitu 2 900 mAh.

Zajímavá je informace o tom, že by měl mít telefon skleněná záda, což je změna oproti kovu. Honor 9 Lite by měl přijít v černé, bílé, modré a šedé barvě. Oficiálního představení se dočkáme 21. prosince. V těchto dnech také můžete s námi soutěžit o telefony Honor!

Uvítali byste od Honoru či Huaweie jen pár zařízení, nebo se vám zamlouvá velké množství telefonů k výběru?

Zdroj: fonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)