WarFriends je nová akční hra od EA. Můžete ji zdarma stahovat

Warfriends nahled

Pod Electronic Arts vyšla nová akční hra, která se jmenuje WarFriends. Už podle názvu je jasné že velkou roli v ní budou hrát vaši kamarádi. S nimi se budete pouštět do multiplayerových bitev v reálném čase.

WarFriends je akční hra, které nechybí vtipy

Ve hře trénujete četu vojáků. Vylepšujete si ji a vybavujete moderními i futuristickými prostředky, jako jsou například bezpilotní letouny nebo jet packy. Zbraně se pak dají měnit od klasických pistolí až po protitankové rakety. Jedná se o střílečku, která má v sobě implementovaný krycí systém. Samotné hry jsou velmi rychlé a je v nich potřeba se rychle rozhodovat.

WarFriends – Official HD Gameplay Trailer

WarFriends - Official HD Gameplay Trailer

Hra byla již několik měsíců v betaverzi na iOS, takže by za tu dobu měla být vybalancovaná. To je velmi důležité u multiplayerových her, a to i u mobilní hry, kde tomu vývojáři většinou nevěnují moc času. Studio Chillingo, které za hrou stojí je ale opak. Podle hodnocení, které se po více než 100 tisících stažení drží na čísle 4,6. Vypadá to, že se jím to povedlo a dlouhé testování se jím vyplatilo.

Samotná hra je free to play, ale existují v ní in-game nákupy za reálné peníze. Hra je v anglickém jazyce a ke spuštění je potřeba telefon alespoň s Androidem 4.1.

WarFriends: PvP Shooter Game
WarFriends: PvP Shooter Game

Jak se vám podle videa líbí WarFriends? Vyzkoušíte ji?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)