TOPlist

Hangouts Chat konečně vychází: Chatovaní pro týmy od Googlu

hangouts chat google aplikace

Už je to téměř 1 rok, co se Google rozhodl, že ke klasickému Hangouts, přijdou i další dvě aplikace. A to Hangouts Meet a Hangouts Chat. Meet se objevil poměrně brzy na Google Play, u Chat jsme se ale dočkali až nyní. Hangouts Chat je chytrý a bezpečný komunikační nástroj vyvinutý pro týmy.

Hangouts Chat je prozatím pro G Suite účty

Společnost Google měla předčasný program pro vybrané lidi z G Suite, kteří mohli testovat Hangouts Chat již několik měsíců. Po dlouhém testování je nyní dostupná pro všechny majitele G Suite účtů. A jak se to vlastně liší od klasického Hangouts?

V podstatě jde o odpověď Googlu na aplikaci Slack. Takže umožňuje posílání zpráv do pracovních skupin, rychlé sdílení pracovních věcí od dokumentů, přes tabulky až po prezentace. Rychlé vyhledávání Google. Podporuje také umělou inteligenci, která kontroluje kalendáře všech účastníků a plánuje schůzky na časy, kdy se to hodí nejvíce lidem.

Existují ale i jiní boti, a to například takový, který vás informuje o změnách v dokumentech, další schvaluje schůzky za vás. Nechybí ani podpora aplikací třetích stran jako je Salesforce, Zenefits, Disco, ProsperWorks, Trello a Kayak.

hangouts chat google

Pokud máte G Suite účet, tak už si můžete tuto novou aplikaci stáhnout a instalovat z Google Play. Jen pozor na to, že ji nejprve musí povolit vás administrátor, který se stará o G Suite účty v organizaci. Na klasickém Google účtu prozatím tato aplikace nefunguje.

Google Chat
Google Chat

Máte G Suite účet, těšíte se, až si vyzkoušíte Hangouts Chat?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)