Aplikace Hangouts ve verzi 8.0: Co přináší nová verze?

hangouts 8.0

Google krátce po uvolnění testovací verze Androidu N vydal aktualizaci i na aplikaci Hangouts, která s novým Androidem úzce souvisí. Její nová verze 8.0 se od starší 7.0 moc neliší. Google jednoduše přidal funkci, díky níž můžete na příchozí zprávy odpovědět přímo z notifikace. Nevýhodou zatím zůstává fakt, že se nová verze zatím dostane jen na zařízení s Androidem N.

Hangouts 8.0: Žádná převratná funkce

Pokud vlastníte zařízení s novým Androidem a Hangouty 8.0, můžete novou funkci vyzkoušet po přijetí nové zprávy a kliknutí na tlačítko odpovědět. Podobnou funkci už aplikace nabízela, ale nebyla přímo implementována do notifikační lišty. Po zmáčknutí tlačítka odpovědět se vám zobrazí místo pro vaši zprávu a tlačítko odeslání zprávy, které již znáte ze starších verzí.

Android N-4

Menší změna může předznamenat větší

Přestože se nejedná o žádnou velkou aktualizaci, mohla by tato nová funkce být první vlaštovkou a předpovědět tak směr, jakým se Google s Androidem v oblasti notifikací chystá ubírat. Této spekulaci nahrává i proměna, jíž notifikační lišta v nové verzi prodělala.

Hangouts
Hangouts

Zdroj: Droid-life.com.

Jaromír Šolc
O Autorovi - Jaromír Šolc

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)