5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #104: GPS lokátor na kolo, chytré hodinky s výdrží a další

GPS lokátor na kolo

Mistrovství světa v ledním hokeji vrcholí – pojďme se chvíli odtrhnout od hokeje a představit si dalších 5 zajímavých tipů z čínských obchodů. V našem již 104. díle si představíme GPS lokátor na kolo, bezdrátovou nabíječku Samsung či levné chytré hodinky.

1) Levné chytré hodinky s dvouletou výdrží

Chytrých hodinek je dnes na českém trhu spousta, mnohem více jich však nabízí ten čínský. Téměř všechny modely ale spojuje jeden neduh – krátká výdrž na jedno nabití. Náš čtenář nám zaslal tip na chytré hodinky, které nabídnou až dvouletou výdrž na jedno nabití. Je to způsobeno především úsporným displejem a faktem, že hodinky pouze upozorní na nějakou notifikaci. Skrze displej nelze číst detailněji obsah zpráv. Jako upozornění to ale může stačit, navíc nechybí ani krokoměr či voděodolná konstrukce IP68.

Chytré hodinky NO.1 F2:

  • až 2 roky výdrže,
  • odolnost IP68,
  • Bluetooth 4.0 konektivita a aplikace do telefonu,
  • teploměr, výškoměr, krokoměr.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – levne hodinky

Cena: 415 Kč (GearBest)

– zaslal Zdeněk Krejčí (celkově 1 tip)

2) Powerbanka na 4 články 18650

Používáte často články 18650 a napadlo vás, že byste pomocí nich mohli nabíjet další zařízení – třeba mobilní telefony? Díky této jednoduché powerbance, která „pozře“ až 4 články 18650, můžete. Powerbanka disponuje dvěma výstupy i displejem, články lze navíc nejen používat jako zdroj energie, ale také je nabíjet.

Pouzdro – powerbanka:

  • určena pro 4 články 18650,
  • výstupy 5 V 1 A a 5 V 2 A,
  • displej.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – powerbanka

Cena: 341 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 17 tipů)

3) Držák telefonu do auta

Mobilní telefon dnes skvěle poslouží jako navigace do auta. Hodí se však vybavit automobil vhodným držákem, díky kterému bude telefon na očích, ale nebude zároveň překážet. A bude také snadno dostupný pro případnou bezpečnou manipulaci. Naším dalším tipem je proto univerzální držák do auta, který lze aplikovat na palubní desku i sklo díky přísavce.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – drzak telefonu

Cena: 269 Kč (Aliexpress)

– zaslal Daniel Palička (celkově 2 tipy)

 4) GPS lokátor na kolo

Hezké počasí se konečně alespoň na krátký čas ustálilo, což mimo jiné znamená, že se na cesty vydala spousta cyklistů. Máte dražší kolo a bojíte se, že by vám jej mohl někdo odcizit? Řešením je GPS lokátor na kolo, který je navíc decentně ukryt v zadním světle. Díky tomu případný zloděj nebude mít tušení, že je kolo takovým zařízením vybaveno. Díky slotu pro SIM kartu je možné sledovat polohu v reálném čase, výdrž na baterii je až 7 dní.

Vlastnosti – GPS lokátor na kolo:

  • GPS lokalizace polohy,
  • slot pro MicroSIM,
  • výdrž baterie až 7 dní,
  • voděodolnost IP66.
Anti-theft GSM GPRS GPS Tracker for Bicycle

Cena: 799 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 17 tipů)

5) Bezdrátová nabíječka jako stojánek

Vlastníte jeden z telefonů od Samsungu s podporou bezdrátového nabíjení? Přesně pro vás máme tip na bezdrátovou nabíječku, která poslouží zároveň i jako šikovný stojánek. Díky tomu je telefon vždy na očích a zároveň se nabíjí, aniž byste do něj museli zapojit nabíjecí kabel. U modelů Galaxy S6+, S7 a S8 je podporováno také rychlé bezdrátové dobíjení. U starších modelů se bude telefon nabíjet standardní rychlostí.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – qi nabijecka

Cena: 354 Kč (Aliexpress)

– zaslal Pavlína Klimentová (celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

cestovni-pouzdro


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 106. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)