Google zveřejnil prototypy zařízení: Takhle mohl vypadat Pixel 2

prototypy google

I když telefony Pixel 2 a Pixel 2 XL byly vyrobeny společnostmi HTC a LG, tak oba vlajkové modely navrhl přímo Google. Respektive tým, za kterým stojí designérka Ivy Rossová. S ní nyní vyšel rozhovor, v něm Google zveřejnil i několik fotografií, kde můžeme vidět prototypy různých zařízení.

Google zveřejnil prototypy svých zařízení

V současné době je Ivy Rossová zodpovědná za design všech produktů Google. A to včetně produktů jako je Google Home Mini, Google Daydream View nebo Pixelbook. Podle ní je hlavním aspektem v designu to, aby Google tvořil produkty, které dokonale zapadnou do našich životů a domů.

pixel 2 obal design

Věří, že čím déle trávíme čas před plochými obrazovkami, tím více budeme toužit po měkkých a hmatatelných tvarech. To se odráží v designu Google Home Mini, Google Home Max i Daydream View. A stejně tak v obalech pro Pixel 2 telefony. U všech těchto produktů můžeme vidět použitou tkaninu.

Pokud je o samotné Google Pixel 2 telefony, tak z prototypů jde vidět, že se přemýšlelo o vyměnitelném zadním krytu, čtečce otisků prstů v jedné z barev loga Googlu. Všechny verze už jsou ale barevně „rozděleny“ na dvě části, což je něco, čeho se Google pravděpodobně nechce vzdát.

Jak se vám po designové stránce líbí poslední Google produkty?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)