Google promluvil o problémech Pixel 2 XL. Pokusí se je opravit aktualizacemi

Google pixel 2 xl

V posledních dnech se internet plnil informacemi o tom, že Google Pixel 2 XL trpí několika problémy. O problémech s displejem už jsme psali v samostatném článku, dále se mnoho majitelů vyjádřilo, že z Pixelu 2 XL vychází podivné klikání a pískání. Google se k těmto problémům nyní vyjádřil.

Google Pixel 2 XL dostane opravu přes aktualizaci systému

Google jde na opravy trochu jinak než konkurence. Namísto toho, aby vyměňovali součástky, tak se snaží co nejvíce využít softwaru. Už minulý rok jsme mohli vidět, jak pomocí aktualizace „opravili“ odlesky u fotografií z Pixelu. Teď se budou snažit problémy vyřešit i u displeje a zvuku. Proti vypalování tlačítek v navigační liště se bude bojovat tím, že se změní stínování a také se upraví maximální jas displeje u Pixel 2 XL.

Dále se přidá nová možnost u kalibrace displeje, která bude mít méně přesné barvy, ale na druhou stranu má uspokojit ty, kteří si stěžovali na příliš chladné barvy. Problémy s pískáním a klikáním by měla vyřešit také aktualizace. Prozatím Google doporučuje vypnout NFC.

Zároveň s tím také u obou Pixel 2 telefonů zvýšil záruku na 2 roky. To je v EU normální věc, takže nás se to nedotkne, ale v USA jde o hodně zajímavou novinku. Klasická záruka v USA totiž trvá jen jeden rok.

[aps_product_sz id=“452212″]

Co říkáte na reakci Googlu?

Zdroj: engadget.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)