Google Fotky nyní rozpoznají i vaše mazlíčky

mazlicky google fotky

Jeden z hlavních plusů Google Fotek je to, jak jednoduše, rychle a přesně dokáže identifikovat tváře lidí na fotografiích a následně je seskupit dohromady. Rozpoznávání obličeje dokáže ušetřit hodně času. Nyní Google prozradil, že se stejná funkce bude aplikovat i na chlupaté mazlíčky.

Domácí mazlíčky a jejich fotografie najdete velmi rychle

Když v aplikaci Google Fotky dáte vyhledat „Selfie“ nebo třeba „Lidé“, tak se vám zobrazí identifikované fotografie z vaší galerie. Brzy už však přibude možnost hledat „Mazlíčky“. Podle popisu společnosti Google se prozatím zaměřují pouze na psy a kočky. Funkce bude jinak stejná jako u lidí.

google umi hledat mazlicky

Takže vaše mazlíčky budete moct přidat k rodině, budete jím moct dát jméno, anebo rychle vyhledat fotografie, na kterých je váš mazlíček a vy. Rozhodně se jedná o užitečnou funkci pro všechny milovníky zvířat, kterých rozhodně není málo. Nová funkce se postupně uvolňuje, nám se ji na redakčních telefonech prozatím nepodařilo zprovoznit.

Google Photos
Google Photos

Máte už tuto novinku v Google Fotkách?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)