Google láká na novou verzi Google Earth. Odhalí ji příští týden

Google Earth

Google se připravuje na oznámení nové verze služby Google Earth. Většinou ohledně aktualizací společnost nedělá velký boom a nezve novináře na předvádění, takže můžeme čekat něco velkého.

Společnost odhalí nový Google Earth již za týden

V pozvánce na event nebyly žádné další informace, ze kterých by se dalo alespoň trochu vyčíst, co si Google přichystal tentokrát. Nicméně zajímavé je to, že se akce koná jen čtyři dny před oslavami Dne Země.

google-earth

Služba Google Earth nabízí způsob, jak se podívat na vysoce detailní satelitní snímky. Poprvé byla spuštěna již v roce 2001 jako 3D EarthViewer. Původně ji tvořila společnost KeyHole, která byla financována CIA. Google koupil EarthViewer i KeyHole v roce 2004 a ihned rok poté spustil předělanou verzi, kterou můžeme znát jako Google Earth. Od té doby už toho umí mnohem více. Dokáže zobrazit Sluneční soustavu, nabízí integraci Street View a také je propojena s Google Mapami.

Co myslíte, že se za týden ukáže tak přelomového, že Google uspořádal akci?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)