Google Duo bude integrován do aplikace Truecaller. Dojde i na jiné aplikace?

Google Duo

Google v posledních týdnech předělává své komunikační aplikace. Více se snaží zaměřovat na Google Allo a Duo. Druhý jmenovaný nově dostává integraci do aplikace Truecaller. Dočkáme se podobné integrace Dua i do jiných aplikací?

Google Duo bude jako první dostupný v aplikaci Truecaller

Aplikace Truecaller začínala jako filtr nechtěných telefonních hovorů a zpráv. Nicméně od svého spuštění prošla obrovský kus cesty. Nyní již dokáže posílat zprávy a jedná se o silnou konkurenci například pro WhatsApp. Bude na tom ale ještě lépe.

Truecaller

Jako první dostane integraci Google Duo. V nové aktualizaci se objeví v kontaktech nový zástupce právě pro tuto službu od Googlu. Truecaller tak budě umět normální hovory, videohovory ale i zprávy. Druhá novinka pro Truecaller je podpora plateb, které půjdou posílat přímo v aplikaci. Tato služba však nebude proaztím dostupná v České republice.

Mnohem zajímavější je ale právě integrace Dua, už jen kvůli tomu, že Google nezveřejnil žádné API, pomocí kterého by mohli vývojáři integrovat službu do svých aplikací. Moudřejší budeme po konferenci I/O. Nicméně bude zajímavé sledovat, jestli se jedná jen o nějakou dohodu mezi Googlem a Truecaller, nebo se brzy dočkáme integrace hovorů i do jiných aplikací.

Truecaller: Caller ID, Blocker
Truecaller: Caller ID, Blocker

Uvítali byste podobnou integraci Google Dua i u jiných aplikací?

Zdroj: 9to5google.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)