TOPlist

Vesmírná akční hra Galaxy on Fire 3 je konečně na Google Play

Galaxy on Fire 3 nahled

Galaxy on Fire 3 měl původně vyjít na Android již před třemi měsíci. Vydání se nakonec zdrželo, nicméně nyní už můžete tuhle hru s nádhernou grafikou stahovat z Google Play.

Na Galaxy on Fire 3 budete potřebovat pořádný telefon

Vývojáři slibují vesmírné souboje v úžasném grafickém zpracování. Což jde podle videí poznat. Má to ale také menší háček. Hra sotva funguje na vlajkových modelech z posledních let, jako je OnePlus 3, Pixel, nebo Samsung Galaxy S8. Pokud máte starší smartphone, tak můžete zaznamenat menší počet snímků za sekundu. Galaxy on Fire totiž podporuje API Vulkan, takže na jednu stranu nabízí perfektní grafikou, má ale také vysoké požadavky na hardware telefonu.

Galaxy on Fire 3 (CGI Launch Trailer)

Galaxy on Fire 3 (CGI Launch Trailer)

V každém případě, pokud jste nehráli předchozí díly Galaxy on Fire, tak se vám určitě bude hodit, že se jedná o sci-fi střílečku, ve které ovládáte vesmírné lodě. Hru můžete zdarma stahovat z Google Play, což znamená, že v ní občas najdeme reklamu, a že obsahuje i dodatečné ingame nákupy, které se můžou vyšplhat až do tisíců za jednu položku.

Galaxy on Fire 3
Galaxy on Fire 3

Funguje vám na vašem telefonu Galaxy on Fire 3?

Zdroj: phonearena.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (21)