TOPlist

Funkce Můj den se bude zobrazovat přímo na Facebooku

sledování emocí facebook muj den

Funkce Můj den se před několika měsíci objevila v Messengeru, jedná se v podstatě o kopii funkce ze Snapchatu. Zatímco mladší generaci se líbí, starší by ji radši okamžitě odstranila. Nyní přichází Můj den přímo na Facebook.

Můj den se zobrazí přímo ve webové verzi Facebooku

Novou funkci začal Facebook teprve testovat, jenže také prozradil, že brzy přijde větší rozšíření. Můj den neboli Stories, se ukazují v pravém horním rohu, hned pod hlavní lištou. Vidíte ikonky vašich přátel, po kliknutí na ně, se zobrazí jejich fotografie nebo videa z posledních 24 hodin.

muj den facebook

Po 24 hodinách tento obsah zmizí. Jedná se v podstatě o Snapchat Story. Tato funkce od Snapchatu posloužila velkému množství sociálních sítí a chatovacích aplikací. Například na Instagramu je již od poloviny minulého roku. Za prvních 5 měsíců funkci používalo více než 150 milionů lidí, v dnešní době to je 250 milionů.

Pro srovnání, Snapchat, který s funkcí přišel jako první, se může pochlubit “pouze” 166 milióny aktivních lidí, kteří Story používají. Po tomto úspěchu začal Facebook vkládat Stories i do svých jiných sociálních sítí. Webová verze Facebooku odolávala, ale vypadá to, že už dlouho nebude.

Využíváte Můj den v Messengeru? Vadí vám implementace přímo na Facebook?

Zdroj: techcrunch.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)