Fotoskener Google obdržel nové funkce. Rozumí si už s Google Photos

fotoskener google

Už je to nějaký čas, co se naposledy aktualizovala aplikace Fotoskener Google. Naposledy v dubnu tohoto roku, kdy přibyla možnost rychlého sdílení a vypnutí odlesků při skenování. Nyní se na Google Play objevila nová verze, kde je hlavní novinkou automatické ukládání do služby Google Fotky.

Fotoskener konečně nabízí rychlou zálohu fotek

Před touto aktualizací jste museli ručně vybírat, které naskenované fotografie chcete uložit do Google Fotek. To nebylo zcela ideální při větším počtu naskenovaných snímků, obzvlášť pokud vezmeme v úvahu to, že obě aplikace mají uživatelům usnadňovat práci s fotografiemi. Automatická záloha se tak určitě hodí. Nejde ale o jedinou novinku.

Introducing PhotoScan by Google Photos

Introducing PhotoScan by Google Photos

Podle změn na Google Play, se také upravilo samotné skenování, které by mělo být snazší. Dále se vylepšilo ořezávání fotek. Pokud používáte automatické oříznutí naskenované fotky, můžete teď kromě rohů přetáhnout i okraje.

Aktualizace už by měla být dostupná na Google Play, jde o verzi 1.5. Pokud ji z nějakého důvodu ještě nevidíte a nechcete čekat, můžete si ji stáhnout z APKMirror a ručně nainstalovat.

PhotoScan by Google Photos
PhotoScan by Google Photos

Použili jste už někdy Fotoskener od Googlu?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)