Oznámil se nový díl oblíbené hry Fallout Shelter. Zaměří se na online prvky

fallout shelter online

Fallout Shelter online je nový přírůstek do této legendární herní série. Opět se jedná o mobilní verzi hry, která z velké části vychází z prvního dílu. Novinky se budou týkat online prvků, jak už napovídá název.

Nová verze Fallout Shelter přichází

Hra byla oznámena v Číně, i kvůli tomu je dostupný obrázek pouze s čínskými znaky. Nejprve hra vyjde právě v Číně, plány na vydání v západní části světa zatím nebyly odhaleny. Nicméně Bethesda by šla sama proti sobě, kdyby se jednalo o exkluzivní hru pro čínský trh.

Fallout Shelter – Announcement Trailer

Fallout Shelter - Announcement Trailer

Pokud jde o informace ohledně nové hry, tak má jít o známý Fallout Shelter, ve kterém se ale objeví online prvky. A to třeba dungeony, guildy, bitvy hráče proti hráči. Pokud náhodou nevíte, co je mobilní Fallout za hru, tak jde o boj o přežití, kde musíte udržet fungující vault (podzemní kryt) co nejdelší čas.

Hráč může ovládat každý aspekt vaultu, od jídla, přes elektriku, až po obranu. Hra je zdarma dostupná na Google Play. V redakci rozhodně doporučujeme vyzkoušet.

Fallout Shelter
Fallout Shelter

Hráli jste mobilní verzi Falloutu? Těšíte se na online verzi hry?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)