TOPlist

Displeje Galaxy S9 mají problémy: Dotyková vrstva občas nefunguje

dotykova vrstva galaxy s9 problem

Dotyková vrstva je na chytrých telefonech primární způsob ovládání. Proto je naprosto klíčové, aby fungovala správně. Občas se můžou ale objevit tzv. mrtvé body, ve kterých dotyk nefunguje. A právě s tímto problémem s v posledních dnech setkalo poměrně hodně majitelů Galaxy S9 či Galaxy S9+.

Dotyková vrstva na Galaxy S9 má problémy

V minulosti jsme mohli vidět mnoho různých problémů, které se týkají displeje a dotykové vrstvy. U většiny případů šlo o problémy s OLED panely LG. Jak to ale nyní ukazuje Samsung, tak se problémy můžou vyskytnout u kteréhokoliv výrobce.

galaxy s9 displej problem

Zatím není jasné, proč mají některé Galaxy S9 mrtvé body, ale podle reportů uživatelů to vypadá, že více se to děje u modelu Galaxy S9+. My jsme na recenzovaném modelu žádné takové problémy neměli.

Zajímavé je na tom to, že uživatelé hlásí nefunkční dotyky na různých částech displeje. Nejde tak o jedno místo, které by bylo problémové. Na GIF obrázku výše můžete vidět, jak telefon ve spodní části najednou přestane reagovat na dotyk. K problému už se vyjádřil i Samsung, ale zatím jsme se moc nového nedozvěděli. Problém právě řeší, hledají řešení a spolupracují se zákazníky, které problém postihl.

[aps_product_sz id=“485570″]

[aps_product_sz id=“485914″]

Vlastníte Galaxy S9? Máte nějaké problémy s dotykem?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)