Chytrý obojek Pawbo WagTag sleduje, co váš pes dělá

Chytrý obojek Pawbo WagTag vám prozradí, kde se váš pes pohybuje.

Jestliže máte doma psa, možná vás zaujme chytrý obojek Pawbo WagTag, který na veletrhu IFA představila dceřiná společnost Aceru. Je to v podstatě tracker, který vám řekne, kde se váš pes pohybuje, upozorní vás, když se vzdálí a dokáže detekovat mnoho jiných aktivit.

Chytrý obojek vám prozradí vše o vašem psovi

Pawbo WagTag je inteligentní obojek se zabudovanými senzory GPS, AGPS, funkcí Wi-Fi a 3G, který vám prozradí, kde se váš pes zrovna nachází. Baterie obojku vydrží zhruba 3 dny na jedno nabití. Dále nabízí například funkci Geo-fenching, díky níž zvířeti vytvoříte tzv. bezpečnostní zóny. Pokud pes tuto zónu opustí, gadget vás na to upozorní.

Další z funkcí je i virtuální vodítko. Jestli se od vás pes vzdálí, ihned na to budete upozorněni. Stejně tak vás chytrý obojek upozorní na štěkot vašeho psa. V tomto případě obojek může zapnout i hlasový záznam a vy v klidu můžete vyhodnotit potenciální ohrožení.

chytry obojek Pawbo WagTag

 

Za předpokladu, že se váš pes už ztratil, obojek snímá i teplotu nebo náhodný pád. Tedy víte, že váš pes je stále v pořádku a pomocí trackovacího zařízení ho můžete lokalizovat dříve, než hlídka městské policie. Cena ani dostupnost tohoto chytrého obojku není dosud známa.

Koupili byste si tento chytrý obojek Pawbo WagTag?

Zdroj: TZ

Radek Toman
O Autorovi - Radek Toman

Býval dobrým školitelem jednoho nejmenovaného elektra, ale namísto toho, aby využili jeho znalosti, zabili vášeň k elektru, kterou miloval. Obviněn ze zrady nyní projíždí Světem… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)