Unikátní chytrá televize od LG je v Česku. Pořádně si ale za ni zaplatíte

chytrá televize

Společnost LG přivezla do České republiky unikátní výrobek. Chytrá televize LG Signature se může pyšnit několika nej. Jedná se třeba o nejtenčí OLED televizi na světě. Nicméně si za televizi hodně připlatíte.

Chytrá televize LG Signature stojí jako nová Škoda Fabia

Použili jsme „oblíbené“ české přirovnávání s automobilem. LG Signature totiž stojí úctyhodných 220 tisíc korun. Za stejnou cenu můžete koupit zbrusu nový automobil Škoda Fabia. Co za tu cenu nabízí tak unikátního?

V prvé řadě to bude tloušťka obrazovky, která je pouhých 2,57 milimetru. Díky tomu se v balení dodává speciální soundbar, který podporuje Dolby Atmos. Televize využívá všechny moderní HDR standardy, zároveň má speciální technologie Active HDR ještě optimalizovat kvalitu každé scény. Hodně odlišně se také uchycuje na zeď, jak můžete vidět na videu níže.

Jak nainstalovat LG SIGNATURE OLED TV W

Jak nainstalovat LG SIGNATURE OLED TV W

Co se týče chytrosti, tak televize běží na platformě webOS, takže nechybí přehrávání filmů, hudby. Dále v televizi jsou samozřejmě aplikace jako Netflix nebo YouTube. Kromě dálkového ovladače Magic Remote je k dispozici také možnost ovládat televizi pomocí hlasových povelů nebo telefonu.

Televizor bude po dobu jednoho měsíce v exkluzivním předprodeji na Alza.cz, cena 219 990 Kč zahrnuje i dopravu, montáž a první konfiguraci.

Je tohle budoucnost televizí? Koupili byste si někdy podobně tenkou televizi?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (18)