Česká stíhačka MiG 15 hraje hlavní roli v nové reklamě na OnePlus 3T

ceska-stihacka-mig-15-oneplus-3t_ico

Telefon OnePlus 3T má ambice stát se „zabijákem vlajkových lodí“, kterým chce konkurovat špičkovou hardwarovou výbavou (Qualcomm Snapdragon 821 a 6 GB RAM) za velmi sympatickou cenu (439 eur, tj. asi 11 900 Kč). Minulý týden byly spuštěny prodeje ve vybraných zemích, nyní se novinka dostává na evropský trh. Čínský výrobce se rozhodl investovat do reklamy a propaguje svou novinku ve spotu, ve kterém se objevuje česká stíhačka MiG 15 (respektive jde o původem ruskou stíhačku s českou imatrikulací OK-UTI).

Telefon lze zakoupit i z Česka přímo na webu výrobce, a to buď za 439 eur v případě verze se 64 GB úložištěm, nebo ta 479 eur (asi 13 000 Kč) za variantu se 128 GB interní paměti. K dispozici je zatím jen šedostříbrná varianta, v dohledné době by však mělo být dostupné také jemně zlaté provedení.

 

Česká stíhačka MiG 15 hraje hlavní roli v nové reklamě na OnePlus 3T Česká stíhačka MiG 15 hraje hlavní roli v nové reklamě na OnePlus 3T

Česká stíhačka v hlavní roli

K propagaci OnePlus 3T společnost připravila necelé dvě minuty trvající klip s „extrémním unboxingem“. Kromě pilota v něm hraje hlavní roli jeden ze symbolů Studené války – stíhací letoun ruské výroby MiG 15 Pro našince je zajímavý zejména tím, že má imatrikulaci OK-TUI, tedy jedná se o letadlo s českou registrací, což potvrzuje i česká vlajka na směrovce. Dnes již historické letadlo, vyrobené v padesátých letech minulého století v Aero Vodochody, patří dnes české společnosti Czech Flying Legends. Příležitostně se objevuje na přehlídkách vojenské a letecké techniky. Pokud byste si letoun chtěli prohlédnout podrobněji, doporučujeme databázi snímků na webu Planes.cz.

OnePlus 3T #ExtremeUnboxing – FIGHTER JET

OnePlus 3T #ExtremeUnboxing – FIGHTER JET

Po efektním výjezdu z hangáru a záběrech několika detailů letadlo odstartuje a Jake Paul provádí během letu rozbalení z krabičky. V některých momentech se přitom nachází hlavou dolů a „užívá“ si přetížení až 6 g. I tak ale zvládne kromě samotného zařízení představit hardwarovou výbavu, rychlé nabíjení a 16Mpx fotoaparát. Samozřejmě nemůže chybět ani pořízení selfíčka. Použití stíhačky v klipu má evokovat sílu a rychlost, kterou OnePlus 3T disponuje.

Co říkáte na video s rozbalením telefonu OnePlus 3T, kde hraje hlavní roli česká stíhačka? Podělte se o své názory v diskuzi pod článkem!

Zdroje: androidpolice.com.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)