Očekávaná česká hra Shadowgun Legends už je na Google Play. Kdy vychází?

shadowgun legends

České studio Madfinger Games se již několikrát dokázalo na mobilním trhu prosadit s herními sériemi jako Dead Trigger, či Shadowgun. A právě do druhé jmenované herní série se brzy dočkáme nového dílu. Hra s názvem Shadowgun Legends už se nachází na Google Play a můžete se do ní předběžně registrovat.

Hra Shadowgun Legends je střílečka s prvky RPG

Ve zkratce by se dalo říct, že půjde o takové mobilní Destiny, odehrává se totiž také ve vesmíru a má podobné herní prvky, kde je hlavním prvkem střílení z prvního pohledu. To ale doplňují RPG a také prvky z masivních online her.

Shadowgun Legends – Pre-Register Now on Google Play!

Shadowgun Legends - Pre-Register Now on Google Play!

Hra obsahuje kampaň, která půjde hrát v kooperaci, online zápasy s ostatními hráči. Ve vývoji už je od roku 2016, vývojáři z brněnského Madfinger Games tuto novinku považují za jejich největší projekt. Nyní se objevila na Google Play, kde se můžete předběžně registrovat a jakmile hra vyjde, tak vám přijde upozornění.

Pokud se na poslední chvíli neobjeví nějaké problémy, tak by hra měla vyjít již v březnu 2018.

Shadowgun Legends: Online FPS
Shadowgun Legends: Online FPS

Těšíte se na Shadowgun Legends?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)