TOPlist

Sony v budoucnu nabídne bezrámečkový telefon. Potvrdil to ředitel

Firma Sony plánuje v budoucnu vyrobit bezrámečkový telefon.

Zástupce divize Sony Mobile prohlásil, že firma plánuje v budoucnu vyrobit bezrámečkový telefon. Telefony Sony dosud displej s žadným nebo minimálním rámečkem nenabídly. Neznamená to však, že tomu bude i v budoucnu.

Bezrámečkový telefon představí v budoucnosti i Sony

Na veletrhu spotřební elektrotechniky IFA nám společnost Sony ukázala dva nové telefony Xperia XZ1 a XZ1 Compact. Tyto telefony v podstatě vycházejí z tradice designu značky Sony. Jsou klasického obdélníkového tvaru s nepříliš zaoblenými rohy velkými rámečky v horní a dolní části zařízení.

Spekulace před veletrhem napovídaly, že by společnost mohla ukázat tvz. bezrámečkový telefon. Nestalo se tak. Olivier Terme, marketingový ředitel Sony Mobile, argumentoval tím, že pro zákazníky Sony jsou důležité především funkce týkající se hardwaru, a také kvalita fotografií či natáčení videa.

Společnost se tak doposud chtěla svým designem odlišit od konkurence. Nicméně se na trhu objevují trendy, které společnost nemůže ignorovat. Proto, podle marketingového ředitele, společnost v budoucnu také představí svůj telefon s minimálními rámečky. Kdy to bude? Tu zůstává zatím ve hvězdách.

Líbí se vám design telefonů Sony?

Zdroj: frandroid.com

Radek Toman
O Autorovi - Radek Toman

Býval dobrým školitelem jednoho nejmenovaného elektra, ale namísto toho, aby využili jeho znalosti, zabili vášeň k elektru, kterou miloval. Obviněn ze zrady nyní projíždí Světem… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)