TOPlist

Beta verze MIUI 9 začíná vycházet na většinu Xiaomi telefonů

beta verze miui 9 xiaomi telefony

Xiaomi oznámilo seznam zařízení, u kterých bude dostupná beta verze MIUI 9 ve třetí vlně. Tentokrát už se jedná téměř o každé Xiaomi zařízení, na seznamu je většina vydaných modelů, snad kromě úplně prvních modelů jako MI 1 a MI 2A.

Beta verze MIUI 9 již brzy na všech zařízeních

Už při oznámení se ukázalo datum, že kolem 25. srpna se objeví MIUI 9 na většinu zbývajících modelů. Na konec Xiaomi přišlo s aktualizací o den dříve, lidé mohli stahovat aktualizaci již včera večer.

Nadstavba MIUI9

Tohle je seznam zařízení, které obdrží v této vlně beta verzi MIUI 9: Mi 3, Mi Note 3, Mi Note 2 / 2S, Mi Pad 3, Mi Pad 2, Mi Pad 1, Redmi Pro, Redmi Note 4X-MediaTek verze, Redmi Note 4, Redmi Note 3S / 3X, Redmi Note 3, Redmi Note 2, Redmi Note, Redmi Note 1S a Redmi Note 1.

Beta verze MIUI 9 už byla vydána na několik novějších telefonů a lidé si zatím chválí hlavně rychlost systému. Na konec je dobré ještě dodat, že se prozatím jedná o telefony s čínskou ROM, globální verze už ale není daleko, první telefony s Global ROM už mají také dostupnou aktualizaci na MIUI 9.

Xiaomi produkty můžete koupit na Beryko.cz.

Těšíte se na MIUI 9, nebo jste spokojení se starší verzí nadstavby od Xiaomi?

Zdroj: gizmochina.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (13)