Batman: Arkham Underworld je konečně na Android. Vyzkoušíte hru za padouchy?

Batman: Arkham Underworld

Hra Batman: Arkham Underworld se konečně dočkala Android verze, a to po více než půl roku od iOS verze. I když se chlubí netopýřím mužem v názvu, ve skutečnosti za něj hrát nebudete. Soustředí se na padouchy.

V Batman: Arkham Underworld nebudete hrát za Batmana

Tato free to play hra se příběhově odehrává ještě před známou sérií Batman: Arkham od Rocksteady, která v posledních letech vycházela na PC a konzole. Batman: Arkham Underworld tvoří studio Turbine a jedná se o kombinaci taktické akční hry s prvky managementu. Rekrutujete si své padouchy do týmu, a to i takové, jako je Hádankář, Killer Croc nebo Harley Quinn.

Official Trailer 60 secs

Official Trailer 60 secs

Se svým týmem pak budete chodit na loupeže a rabování v Gotham City. Zároveň si ale musíte vylepšovat svou vlastní skrýš, aby vám ostatní nemohli ukradnout váš lup. Po grafické stránce hra vychází právě z Arkham série, takže je poměrně temná. Někteří dabéři jsou rovněž stejní, jako třeba u Batmana a Harley Quinn.

Hra se dá zdarma stáhnout z Google Play. Obsahuje ale drahé in-game nákupy, které se můžou vyšplhat až na 6 299 Kč. Jinak je hra dostupná v anglickém jazyce a ke spuštění je potřeba Android ve verzi 4.0.3.

Batman: Arkham Underworld
Batman: Arkham Underworld

Vyzkoušíte tohoto netradičního Batmana?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)