Tyto placené hry a aplikace se dají po krátkou dobu stahovat zdarma

aplikace z google play sleva

Tyto hry a aplikace z Google Play byste rozhodně neměli minout. A to i třeba kvůli tomu, že jsou momentálně zadarmo a nemusí se za ně platit. Pojďme si je blíže představit.

Tyto hry a aplikace z Google Play můžete stahovat zdarma

Na akce pro hry a aplikace na Google Play máme speciální stránku „Slevy na Aplikace„. V ní najdete všechny hry a aplikace, které jsou v našem regionu ve slevě.  Níže najdete výběr těch nejzajímavějších, a to i s krátkým popiskem.

slevy Google Play

Zajímavé hry zdarma

Jako první zde máme hru Dragon Slayer, která nabízí zajímavou kreslenou grafiku. V ní si tvoříte tým bojovníků, se kterým se následně vydáváte na boj s různými nepřáteli. Hra obsahuje také poměrně bohaté RPG prvky. Asterminer je pro změnu spíše oddechová hra, ve které je úkolem těžit krystaly. Momentálně je k dispozici pouhých 20 úrovní, ale vývojáři slibují, že budou přidávat nové. Nejedná se o žádnou hru, kterou budete hrát dlouho, ale na zabavení se například v metru, se může jednat o zajímavou oddechovku.

Dragon slayer : Premium
Dragon slayer : Premium
Asterminer
Asterminer

Aplikace zdarma

Jako první zde máme aplikaci Cambi Photo Camera. Už podle názvu jde poznat, že se jedná o aplikaci pro fotografování. Nabízí velkou řadu filtrů a efektů. Celkově jich je více než 130. Dále zde máme aplikaci Lensinator, která v základu umí rozeznat čárové a QR kódy. Zajímavé je ale to, že dokáže rozpoznávat i objekty a třeba následně si nechat z internetu načíst popis objektu, na který míříte.

Cambi Photo Camera
Cambi Photo Camera
Lensinator - OCR, Object, Barcode Scanner
Lensinator - OCR, Object, Barcode Scanner

Předposlední aplikace se nazývá Newtification News, což je v podstatě RSS čtečka pro více než 40 tisíc online zpravodajských serverů. Mezi nimi nechybí ani ty z České republiky. A jako poslední aplikaci zde máme Scary Hallowen, což je živá tapeta pro tablety i telefony. Díky tomu, že se blíží Halloween, můžete si změnit domovskou obrazovku do více tematického kabátu.

Newtification News
Newtification News
Scary Halloween Live Wallpaper
Scary Halloween Live Wallpaper

Nainstalovali jste si nějakou aplikaci nebo hru z tohoto seznamu?

Zdroj: play.google.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)