TOPlist

Animation Throwdown: Bojujte za svůj oblíbený animák v karetní hře

Animation Throwdown

V herním světě momentálně frčí karetní hry, každá společnost chce mít svou vlastní. Takže můžeme vidět podobné věci, jako například před pár dny oznámený Titanfall Frontline. My se ale dnes blíže podíváme na něco trochu jiného, a to Animation Throwdown: The Quest for Cards.

Animation Throwdown: Animáky místo frakcí

Na hru má trochu kostrbatý název. Je k tomu ale dobrý důvod. Namísto toho, aby existovalo několik her na stejném principu, akorát z jiného seriálu, se tvůrci rozhodli vytvořit jednu karetní hru, kde budou animáky bojovat proti sobě.

Prozatím jsou zastoupeny tyto animované seriály: Futurama, Family Guy, American Dad, King of the Hill a Bob’s Burger. Zamrzí jen, že ve hře nejsou legendární Simpsonovi, South Park, nebo třeba hit posledních let Rick and Morty. První jmenování jsou i poměrně reální, vzhledem k tomu, že práva vlastní Fox, stejně jako ostatní animované seriály ve hře. South Park a Rick a Morty jdou ale mimo stanici Fox, takže je zde velmi malá šance na objevení se ve hře.

https://www.youtube.com/watch?v=taTJRy2Q1ok

Hratelnost se neliší od konkurence

Jelikož se jedná o karetní hru, tak jedna z hlavních činností bude sběr samotných kartiček a jejich řazení do balíčků. Zde naopak moc originality není. Vývojáři spoléhají spíše na fakt, že lidé budou chtít sbírat své oblíbené postavy ze seriálů a bojovat proti sobě napříč různými světy.

Kromě samotného sbírání je ve hře dostupný online multiplayer a 25 mini kapitol, kde musíte porazit známé seriálové postavy. Jedná se o klasickou free to play hru, která má v sobě zabudované nákupy bonusů za opravdové peníze.

Animation Throwdown: Epic CCG
Animation Throwdown: Epic CCG

Jaký je váš nejoblíbenější animovaný seriál?

zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)