Konec sladkostí? Android O by mohl být Octopus

android octopus

Již dlouhé měsíce se čeká na název nového Androidu. Skloňuje se Oreo, Oatmeal Cookie, Orange sorbet, zkrátka samé sladkosti, jak už je zvykem. Nyní je tu ale velká šance, že se Android O bude jmenovat po chobotnici, anglicky Android Octopus.

Poslední testovací verze odhalila nový Octopus Easter Egg

Stejně jako jsou tradiční názvy Androidu podle sladkostí, stejně tak je to i u tzv. easter eggů, neboli vtípků či hříček, které jsou “tajně” zakomponovány do systému. A právě nový easter egg se objevil v poslední testovací verzi Androidu O, která byla vydána včera. V dřívějších verzích se ukazovalo jen logo O, nyní je tam místo loga, obrázek chobotnice (Octopus).

android octopus (2)

Zajímavé je také to, že se jedná o verzi Androidu 8 a chobotnice mají právě osm chapadel. To rozhodně nebude náhoda. Na finální odpověď si však budeme muset ještě chvíli počkat. Nová verze Androidu by měla vyjít již během příštího měsíce, a to už snad budeme vědět, jak se bude Android O nazývat.

Měl by Google zůstat u sladkostí? Jak se vám líbí název Android Octopus?

Zdroj: theverge.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)