Vydání Androidu O se blíží: Vychází finální testovací verze

testovací verze Androidu O

Google včera večer vydal poslední čtvrtou developer verzi Androidu O. Testovací verze je opět určena pro Nexus a Pixel zařízení a podle Googlu už je v podstatě připravena na vydání.

Poslední testovací verze je venku, jméno stále nevíme

Ve svém příspěvku na blogu, Google komentuje, že tato verze už je v podstatě připravená na vydání. Měla by být již dostatečně stabilní pro vývojáře, ale také pro každodenní použití. Opravilo se mnoho chyb, vylepšila plynulost systému a také jsou již k dispozici API, což ocení hlavně vývojáři.

Pokud vlastníte Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus 5X, Nexus 6P nebo Nexus Player, tak můžete aktualizaci stahovat z tohoto odkazu. Pokud jste registrováni do programu Android Beta, tak se vám aktualizace na zařízení nabídne během několika následujících dní.

Podle spekulací by se nová verze Androidu O neboli 8 měla dostat oficiálně ven již za měsíc. Stále ještě čekáme na to, jaký bude oficiální název další velké verze Androidu, u čtenářů zatím nejvíce vítězí Oreo. O novinkách, které se v nové verzi Androidu objeví, už jsme se rozepsali v samostatném článku.

Těšíte se na novou verzi Androidu O?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)