První Android hra překonala miliardu instalací. Uhádnete, která to je?

android hra miliarda stazeni

Miliarda instalací je hodně velké číslo i u aplikací, u her to byla ještě donedávna nepřekonaná meta. Nicméně vývojáři hry Subway Surfers nyní oznámili, že jejich hra tuto metu překonala. Je to tak první Android hra, která byla stažena na miliardu zařízení.

Android hra číslo jedna? Podle počtu stažení to je Subway Surfers

Vývojáři z SYBO a Kiloo Games oznámili, že jejich hra Subway Surfers byla instalována celkem na jednu miliardu Android zařízení. Tato dalo by se říct legendární hra, spatřila světlo světa již před šesti lety. Důvodem, proč ji hráči stále stahují a hrají je v tom, že je i po těchto letech stále aktualizována.

subway surfers miliard stazeni

Podle tvrzení vývojářů šlo také o nejstahovanější hru minulého roku. Dobrou zprávou pro všechny fanoušky je to, že s pokořením této mety, rozhodně nekončí podpora od vývojářů. Ředitel společnosti SYBO Games, Mathias Gredal Noervig slíbil několik překvapení, v podobě nového obsahu. Chystá se dokonce i animovaný krátký film.

Subway Surfers
Subway Surfers

Hráli jste někdy Subway Surfers? Jak se vám líbí?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)