První ultra levné Android GO telefony uvidíme již za pár dnů

android go telefony mwc 2018

Android GO byl představen téměř před rokem na konferenci Google I/O 2017. Jde o hodně upravenou verzi Androidu, která je určena, aby fungovala na ultra levných zařízeních, které mají například 512 MB paměti RAM. Od začátku roku můžeme vidět téměř každý týden jednu novou GO aplikaci, která je upravena k fungování na méně výkonných telefonech. Teď konečně uvidíme Android GO telefony.

Android GO telefony přichází do Barcelony

Díky novému příspěvku, který se objevil na oficiálním blogu společnosti Google, konečně víme, kdy se objeví první Android GO telefony. A to už příští týden na veletrhu MWC v Barceloně. Do prodeje pak telefony půjdou chvíli po konci veletrhu.

android go aplikace

Jakékoliv podrobnosti však v tuto dobu chybí, není známé datum, cena, ani kteří výrobci se do Android GO telefonů pustí. Spekuluje se ale o ceně 50 eur, což je v přepočtu cca 1 300 Kč.

Kromě toho bychom měli vidět také představení nového Android One telefonu. Což je v podstatě předchůdce Android GO. V posledních měsících se ale tento program přeměnil a nyní v něm najdeme telefony střední a střední vyšší třídy, které mají čistý Android. Google také naznačil novinky u Asistenta Google. A to pravděpodobně jeho rozšíření do mnoha evropských států, jak jsme nedávno informovali.

Těšíte se na novinky, které chystá Google u Android GO a One?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)