Android Auto se rozšiřuje. Nově si ho užije ale úzký okruh uživatelů

lamborghini android auto

Android Auto se pomalu a jistě rozšiřuje do nových vozidel. Nyní se oznámila podpora pro jednu skupinu vozidel, a to ty supersportovní. Google začal spolupracovat s italskou značkou Lamborghini. Podpora pro první vozidlo již je na světě, brzy pak přijde Android Auto na další tři modely.

Lamborghini přidává u svých nových vozidel podporu Android Auto

Automobily Lamborghini rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co se týče supersportovní třídy. Nejedná se ale o ty vozidla, která jsou určená pouze na závodní tratě. Lamborghini nabízí i určitý luxus a pohodlí při ježdění. V posledních dvou letech to mimo jiné znamená i přidávání lepšího propojení s chytrými telefony. Minulý rok se do těchto vozidel přidala podpora Apple CarPlay. Tento rok se začíná s Android Auto.

android auto lamborghini

Jako první se dočkal model Aventador S 2018, kde už je Android Auto dostupné. V blízké budoucnosti se pak přidá podpora pro vozidla Centenario 2016, Huracán 2019 a Urus 2019. Zajímavá je podpora pro hodně limitované Centenario, kterých bylo vyrobeno pouze 40 kusů.

Máte ve svém vozidle podporu Android Auto? Používáte tuto službu?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)