Nejnovější Android aplikace z Google Play #129: Správa galerie a stále aktivní notifikace

Nejnovější_aplikace_z_google_play 2

Jarní počasí je prozatím poněkud stydlivé – předpověď následujících dnů si můžete ověřit v nové aplikaci Weatherify. Hodiny a notifikace nejen o počasí si díky Always ON Notifications promítnete na displej uspaného telefonu po vzoru Samsungu S7 a LG G5. Pokud vás tento týden spíš láká provětrání vaší galerie, moderní aplikace Slidebox si poradí s organizováním i zobrazením fotografií. Na závěr výběr nejnovějších aplikací můžete s českým App Info zkontrolovat podrobné informace o všech vašich nainstalovaných aplikacích.

Designové počasí s Weatherify

Aplikace s počasím jsou na Google Play oblíbeným žánrem. Spousta uživatelů má už dávno svého favorita, který je provází sněhem i deštěm – pokud se však poohlížíte po novém kandidátovi, který spolehlivě ohlídá předpověď počasí a zároveň jste fanoušky minimalistického designu, dejte šanci Weatherify. Ačkoli Weatherify není zcela v češtině, tuzemské lokace jsou samozřejmostí. Do příjemného designu se zabalila současná teplota, poloha, předpověď počasí i různé podrobné mapy. Bonusem je i zajímavý widget.

cedb49f9e4c3a0a32d0b29ce80dddfd1?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

S Always ON Notifications máte upozornění stále na očích

Nechystáte se v příštích několika měsících k nákupu představených top modelů LG G5 a dvojice Samsungů sedmé řady Galaxy? To rozhodně není problémem, pokud vám v hlavě utkvěla jedna z nových funkcí telefonů obou výrobců. Praktickou funkci displeje, který i po vypnutí neustále zobrazuje čas, notifikace nebo další údaje totiž můžete mít zcela zdarma na jakémkoli telefonu s Androidem 4.4 a výše. S AMOLED displeji byste se neměli děsit vyšší spotřeby baterie – při technologii IPS si však dávejte pozor.

Always On Notifications AMOLED
Always On Notifications AMOLED

Super moderní Slidebox zatočí s nudnými galeriemi

Organizování galerie nikdy nebylo snazší – moderní aplikace Slidebox se pokusí z vaší galerie v telefonu udělat opravdu chytrou záležitost. Jednoduché mazání pomocí gest, řazení do alb i porovnávání podobně vypadajících fotografií naleznete v této bezplatné aplikaci. Palec nahoru zaslouží nejen celková praktičnost a spolehlivost Slideboxu, velké plus je zejména uživatelské prostředí a vyladěný design. Galerie okamžitě importuje obrázky z defaultní galerie, po které už ani neštěknete.

Slidebox - Photo Organizer
Slidebox - Photo Organizer

Aplikace App Info od českého vývojáře

Pokud se rádi šťouráte ve všech dostupných informacích ve vašem telefonu a každou aplikaci máte pod drobnohledem, aplikace s názvem App Info od českého vývojáře bude právě pro vás. Jednoduché rozhraní si vezme na paškál všechen nainstalovaný software a práskne na něj úplně vše – ve které složce se přesně nachází, kdy byla položka nainstalována a kdy se dočkala poslední aktualizace. Dozvíte se také, co všechno má konkrétní aplikace povoleno a jaké aktivity provádí na pozadí. Rychle se dostanete i na Google Play stránku, případně lze obsah jednoduše odinstalovat přímo z aplikace.

App Manager - Info & Backup
App Manager - Info & Backup

Mrkněte i na další novinky z Google Play

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)