TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #135: GIFy, slowmotion a screenshoty

Nejnovější_aplikace_z_google_play-2

Svěží pondělní ráno nám opět přináší další díl z cyklu Nejnovějších aplikací z Google Play. Začneme alternativní aplikací kamery Footej Camera, která bez zbytečného bloatwaru nabídne funkční fotografické prostředí s tvorbou GIFů nebo slowmotion záběrů. Další na řadě je aplikace Easy Sound Recorder, také určená k zaznamenávání momentů – tentokrát však těch hlasových. Vyzkoušet můžete i nesmírně vesmírné tapety Spacious a na závěr se díky Screenshot Crop & Share stanete mistry v úpravě pořízených screenshotů. Tak jdeme na to!

Footej Camera zvládne GIFy i slowmotion

Footej Camera – zbrusu nová aplikace, která vmžiku nahradí vaši současnou aplikaci fotoaparátu. I tak by se dala tato robustní a propracovaná novinka shrnout. Bezplatná aplikace vhodná na klasické pořizování fotografií a videí zvládne i netradiční kousky. Postará se například o tvorbu GIFů nebo natáčení zpomalených videí. Ačkoli je bezplatná, nemusíte se děsit zbytečného bloatwaru – nepřeberná zásoba funkcí ani spolehlivost nejsou vykoupeny tunou reklam.

Footej Camera
Footej Camera

Aplikace Easy Sound Recorder pro dlouhodobé záznamy vysoké kvality

Hledáte aplikaci, která nahraje vaše přednášky či dlouhé a vyčerpávající večerní monology? Easy Sound Recorder se soustřeďuje především na dlouhodobější záznamy a snaží se přitom nabídnout i vysokou kvalitu – aspoň do jisté míry, výsledná kvalita záznamu závisí i na vašem smartphonu a kvalitě mikrofonu. Nahrávat můžete i na pozadí, telefon lze uspat nebo aktivně používat. Přitom je vám k dispozici i praktický widget, kterým spustíte nahrávání během sekundy.

 

Easy Sound Recorder
Easy Sound Recorder

Tapety Spacious v duchu vesmíru a minimalismu

Ať už jste fanoušky různých wallpaper aplikací nebo tapetu telefonu měníte spíše sporadicky, vyzkoušejte nový tapetový přírůstek do Google Play s názvem Spacious. Autor kombinuje minimalistické prvky s tématikou vesmíru a funguje to báječně. Aplikace je sice beta, na žádné problémy jsme však nenarazili. Ve Spacious is navíc můžete vyzkoušet samotný náhled vybrané tapety předtím, než ji aplikujete. Tapety budou samozřejmě časem přibývat.

 

Spacious [BETA]
Spacious [BETA]

Se Screenshot Crop & Share vyzrajete na screenshoty jednou provždy

Používání snímků obrazovky je náš denní chléb – ať už se jedná o vyfocení konverzace, přeposlání vtipného obrázku nebo uložení textu, celý proces je až zbytečně zdlouhavý. Pořídit screenshot, najít ho v galerii, ořezat, poslat do další aplikace… Proč si život opět o něco nezjednodušit, tentokrát s aplikací Screenshot Crop & Share. Nenápadná aplikace hned po pořízení snímku otevře automatický editor, kde můžete provést nezbytné úpravy rychle a efektivně. K tomu obrázky je snadno uložíte či okamžitě nasdílíte.

  • Znáte málo známou či novou aplikaci, která by si zasloužila naši pozornost? Napište nám do komentářů!

unnamed-16

 

Screenshot Crop & Share
Screenshot Crop & Share

Vyzkoušejte další čerstvé novinky

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)